Pismeni-prevodi-BEPS-beograd
Usluge-pismenih-prevoda-agencija-BEPS
Usluge-pismenih-prevoda-BEPS-prevodi-Agencija

PREVOD DOKUMENATA
NA ENGLESKI I DRUGE SVETSKE JEZIKE

Naša mreža stručnih lingvista u jugoistočnoj Evropi omogućava nam da povežemo svet putem veštog prevođenja dokumenata na engleski, nemački i druge jezike. Pružamo usluge klijentima širom sveta, obezbeđujući visokokvalitetna jezička rešenja kako na lokalnom, tako i na globalnom nivou. Sa sposobnošću da se nosimo sa obimnim prevodima, obezbeđujemo efikasnost čak i pri velikim količinama materijala za prevođenje.

Iskusni prevodioci u specijalizovanim oblastima.

BEPS-Translation-ICON-Logo.png

Prevodilačka agencija
BEPS prevodi

Poštujući ISO 9001 – EN15308 standard za prevođenje koji podrazumeva lekturu i proveru svakog prevoda od trećeg i stručnog lica naši pismeni prevodi kvalitetom mogu da ispune zahteve svakog klijenta.

Pismeni prevodi sa stručnim poznavanjem i specijalizacijom

Iskustvo nam govori da оpšte poznavanje jezika nije dovoljno da bi se uradio pismeni prevod koji ispunjava kriterijume. Termini koji su usko vezani za određenu struku zahtevaju poznavanje žargona. Naši prevodioci su istinski majstori jezika, sa dubokim razumevanjem i stručnošću u različitim oblastima.  Ova stručnost omogućava nam da prevodimo specijalizovane sadržaje sa preciznošću i tačnošću, očuvajući nijanse i tehničke detalje.

Pismeni-prevodi-sa-strucnim-poznavanjem-i-specijalizacijom
BEPS-Translation-ICON-Logo.png

Kontrola kvaliteta

U prevodilačkoj agenciji BEPS Translations naš sistem kontrole kvaliteta sastoji se iz 3 koraka, odnosno tzv. TEP (translation-editing-proofreading, prevod-korektura-recenzija teksta) sistema, kao i finalne procene kvaliteta od strane menadžera projekta. Svaki od tri koraka radi različiti profesionalni prevodilac u timu sa maternjim govornikom ciljnog jezika.

Prijem-teksta-od-klijenta

Prijem teksta od klijenta

Analiza teksta i
priprema terminologije

Pismeni-prevod

Pismeni prevod

Korektura

Korektura prevoda

Finalna-revizija-teksta

Finalna revizija teksta

Isporucivanje-teksta-krajnjem-korisniku

Isporučivanje teksta
krajnjem korisniku

BEPS-prevodi-logo-white

Prevodimo veliki broj stranih jezika

U osnovnoj ponudi imamo sve dominantne svetske jezike

Kontaktirajte nas

Bez obzira da li imate pitanje, projekat u vidu ili jednostavno želite da se povežete, molimo vas da popunite formular ispod.